Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един в Алфа 156......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Andy
    Първо честита кола! Много е красива!
    И второ, би ли казал:
    - как се почувства след като плати и си тръгна с нея към вас;
    - как намираш колата след първите си километри заедно;
    - оправдаха ли се очакванията ти;
    - какво не ти харесва в нея?
    - е аз не тръгнах към нас, а към сервиза на едно аверче да я огледам на спокойствие, че може да се каже че я взех наслюпо.....
    -намирам колата такава, че преди да скоча на по висок клас италианка(бях с Мареа) ще минат поне 3-4-5-6 години.....
    - 120% изкарах голям късмет - имаше аналогия с Мареата дето карах преди - тя беше без клаксон, тази също засега няма, или поне не работи и не знам къде е.....Мареата имаше леко приключение с десния калник(само по ламарината, но не и окачването) - тази също е имала, макар и доста по дребно, защото не е пребоядисвана, и едвам го разбрах.....а Фиата го цедих 4 години без никакви ядове, безкрайно съм доволен от него, но имах нужда от певече скорост и тръпка.....
    -всичко ми харесва по дяволите......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
      Първоначално публикувано от Andy
      Първо честита кола! Много е красива!
      И второ, би ли казал:
      - как се почувства след като плати и си тръгна с нея към вас;
      - как намираш колата след първите си километри заедно;
      - оправдаха ли се очакванията ти;
      - какво не ти харесва в нея?
      - е аз не тръгнах към нас, а към сервиза на едно аверче да я огледам на спокойствие, че може да се каже че я взех насляпо.....
      -намирам колата такава, че преди да скоча на по висок клас италианка(бях с Мареа) ще минат поне 3-4-5-6 години.....
      - 120% изкарах голям късмет - имаше аналогия с Мареата дето карах преди - тя беше без клаксон, тази също засега няма, или поне не работи и не знам къде е.....Мареата имаше леко приключение с десния калник(само по ламарината, но не и окачването) - тази също е имала, макар и доста по дребно, защото не е пребоядисвана, и едвам го разбрах.....а Фиата го цедих 4 години без никакви ядове, безкрайно съм доволен от него, но имах нужда от певече скорост и тръпка.....
      -всичко ми харесва по дяволите......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
      X